• Slätte Ekodag 2013 över 50 utställare

  • Över 1200 besökare på Slätte Ekodag 2013

  • 1 ekovax-frontslide

Här möts hela EkoSverige 20 Juni 2017

Välkommen till en av Sveriges största Ekomässor. Den 20 juni 2017 kommer nästa kunskapsbaserade mässarrangemang gå av stapeln. Vi laddar för en fullspäckad dag med många intressanta inslag. Denna Ekomässa där eliten av alla intresserade lantbrukare samlas är en helt outstandning dag för den som söker mer kunskap inom ekoodlingen. Vi bjuder in intressanta föreläsare och har spännande och lite annorlunda demoodlingar att visa.
Två ord- Be There!

Är du intresserad av att komma på en fullspäckad kunskapsdag? Klicka in här och anmäl dig!

Är du intresserad att vara utställare och vill ha mer information, klicka på den här länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Slätte Ekodag – en dag med fokus på att få testa i fält, lära nytt, möta kollegor och branschfolk. Träffas och prata nya lösningar, göra affärer och hitta nya samarbeten och affärsmöjligheter mellan oss inom ekonäringen och över gränserna. 

En ”hemma-på-gården-mässa” med ett brett innehåll i en enkel inramning utan krusiduller.

Senaste EkoNyheterna

Morgondagens tidning

Idag sitter jag och lägger in anmälningar som kommit in till Slätte Ekodag 2017 och så får jag morgondagens tidning i knät med denna fina annons. Första annonsen och vi har redan ca 300 anmälningar. Känns som de 500 platserna vi har kommer ta slut. Vill du få en plats?
Fyll i det här formuläret!

Läs mer...

Infoblad om Ekodagen

Planeringen är i full gång inför årets Ekodag och här kommer en annons med information som kommer finnas i nästa nummer av tidningen Ekoweb. Klicka på bilen nedan för att förstora den.

Vi har redan fått in bra med anmälda deltagare så tveka inte för länge med att anmäla dig och ditt sällskap!

Trevlig helg!