Ett fåtal platser finns kvar att boka till EKODAGEN. Drop-in gäster den 20 Juni kan vi inte ta emot.

  • Slätte Ekodag 2013 över 50 utställare

  • Över 1200 besökare på Slätte Ekodag 2013

  • 1 ekovax-frontslide

Här möts hela EkoSverige 20 Juni 2017

Ett fåtal platser finns kvar att boka. Drop-in gäster den 20 Juni kan vi inte ta emot.

Välkommen till en av Sveriges största Ekomässor. Den 20 juni 2017 kommer nästa kunskapsbaserade mässarrangemang gå av stapeln. Vi laddar för en fullspäckad dag med många intressanta inslag. Denna Ekomässa där eliten av alla intresserade lantbrukare samlas är en helt outstandning dag för den som söker mer kunskap inom ekoodlingen. Vi bjuder in intressanta föreläsare och har spännande och lite annorlunda demoodlingar att visa.
Två ord- Be There!

Är du intresserad av att komma på en fullspäckad kunskapsdag? Klicka in här och anmäl dig!

Är du intresserad att vara utställare och vill ha mer information, klicka på den här länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Slätte Ekodag – en dag med fokus på att få testa i fält, lära nytt, möta kollegor och branschfolk. Träffas och prata nya lösningar, göra affärer och hitta nya samarbeten och affärsmöjligheter mellan oss inom ekonäringen och över gränserna. 

En ”hemma-på-gården-mässa” med ett brett innehåll i en enkel inramning utan krusiduller.

Senaste EkoNyheterna

ANMÄLAN EKODAGEN

Vilket tryck det har varit på platserna till Ekodagen.

Läs mer...

Gödselkörning

I slutet av förra veckan och i helgen har det körts gödsel, både hönsgödsel och Ekogödsel Plus 8-3-5-3 har myllats ner i marken. I Hova har vi börjat harva. Vi var även ute och kände på jorden runt Slätte men där är det lite för tidigt att börja harva. 

Läs mer...