Vill du dela ett lass vinass? Hör av dig. Gärna i Vara trakten

  • Slätte Ekodag 2013 över 50 utställare

  • Över 1200 besökare på Slätte Ekodag 2013

  • 1 ekovax-frontslide

Här möts hela EkoSverige 21 Juni 2016

Välkommen till en av Sveriges största Ekomässor. Den 21 juni 2016 kommer nästa kunskapsbaserade mässarrangemang gå av stapeln. Vi laddar för en fullspäckad med intressanta föredrag.

Är du intresserad att vara utställare och vill ha mer information, klicka på den här länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Slätte Ekodag – en dag med fokus på att få testa i fält, lära nytt, möta kollegor och branschfolk. Träffas och prata nya lösningar, göra affärer och hitta nya samarbeten och affärsmöjligheter mellan oss inom ekonäringen och över gränserna. 

En ”hemma-på-gården-mässa” med ett brett innehåll i en enkel inramning utan krusiduller.

Senaste EkoNyheterna

En port sätts upp

Till utbygget på torken där nya sorteringsanläggningen ska stå har vi nu fått upp en port, 7 meter hög. Lars och Åke Lindell och deras medhjälpare Gabriel är här och moterar porten.

 

Kantgrävning

Se så snyggt det blir på Slätte nu när Robert kantgräver.

Annars så har vi lite bönor kvar att tröska. Vi har haft vädret med oss och kunnat tröska på bra. Emil var het och ville fortsätta med bönorna förra veckan men med kommentarer från torken "vi håller inte på med konservbönor" så fick han lugna sig lite och vänta på att de skulle mogna lite mer. Nu är alltså böntröskandet igång igen och nu såklart visar väderprognoserna regn.