• Slätte Ekodag 2013 över 50 utställare

  • Över 1200 besökare på Slätte Ekodag 2013

  • 1 ekovax-frontslide

Här möts hela EkoSverige 20 Juni 2017

Välkommen till en av Sveriges största Ekomässor. Den 20 juni 2017 kommer nästa kunskapsbaserade mässarrangemang gå av stapeln. Vi laddar för en fullspäckad dag med många intressanta inslag. Denna Ekomässa där eliten av alla intresserade lantbrukare samlas är en helt outstandning dag för den som söker mer kunskap inom ekoodlingen. Vi bjuder in intressanta föreläsare och har spännande och lite annorlunda demoodlingar att visa.
Två ord- Be There!

Är du intresserad att vara utställare och vill ha mer information, klicka på den här länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Slätte Ekodag – en dag med fokus på att få testa i fält, lära nytt, möta kollegor och branschfolk. Träffas och prata nya lösningar, göra affärer och hitta nya samarbeten och affärsmöjligheter mellan oss inom ekonäringen och över gränserna. 

En ”hemma-på-gården-mässa” med ett brett innehåll i en enkel inramning utan krusiduller.

Senaste EkoNyheterna

Tillgång och efterfrågan

Ekomarknaden går som tåget vilket är jätteroligt och efter en analys av vårt orderläge så måste vi meddela att vi sålt slut på produkterna:
Ekogödsel Plus 9-4-0 och
Ekogödsel Plus 6-3-8-5
Detta gäller för vårbruket 2017.

Läs mer...

Ekogalan

Idag går Ekogalan av stapeln på Grand Hotel i Stockholm. Enligt nyheterna vi nåtts av på morgonen så går ekomarknaden som tåget. Det kommer förmodligen bli en dag med många trevliga siffror.

Läs mer...